Zaterdag 25 augustus heeft turn- en jazzdansvereniging GENIE, met medewerking van percussiegroep Santola, een SponsorDansParade gehouden in de binnenstad van Bergen op Zoom.

Doel was om geld in te zamelen voor team Mark4Ralph, die zich inzetten voor kinderen met de ziekte van Duchenne. De leden en leiding van GENIE hebben sponsors gezocht, Santola schonk spontaan de opbrengst van de cd-verkoop en de collectebussen zaten die middag bomvol. Dit alles heeft geleid tot een superopbrengst van € 3099.

Op vrijdag 31 augustus, droeg Genie een cheque over aan Mark4Ralph. Aanwezig waren: de voorzitter, de hoofdleidster en de organisatie van de SponsorDansParade van Genie, een aantal mensen van de groep Mark4Ralph, iemand van de Bode en Santola-leden wasook uitgenodigd. Het werd nog gezellig in café de Kajuit op de Boulevard

Mark Verwijs van team Mark4Ralph, start op 9 september met de Duchenne Heroes mountainbiketocht. Een loodzware tocht van 7 etappes, 100 km per dag door 4 landen. De start is in Luxemburg en de finish in Nijmegen.

Via de site www.mark4ralph.nl kunt u nog een donatie doen voor dit goede doel.