Op donderdag 9 juli vindt de allereerste Bergse Barbecue voor Ondernemers plaats en wel op een geweldige locatie.

Vanaf 18.00 uur zijn alle ondernemers uit de regio welkom in de De Zeeland, om met een hapje en een drankje de zomer te vieren.

 

Na een eerste succesvolle (kerst)editie van de Bergse Ondernemersborrel hebben Alice Potter Stolwerk (Organised by Alice) en Johan Meerman (Media & Eventsupport) besloten een vervolg te geven aan dit evenement, met als doel de ondernemers uit Bergen op Zoom op een informele en gezellige manier met elkaar in contact te brengen.  

Door aan te sluiten bij een nieuw evenement; ’Vamos a la Playa’ -een echte beachparty, georganiseerd door Plein de Vie- zijn we verzekerd van een geweldig decor op een bijzondere locatie.

 

Tickets kosten € 35,- inclusief btw, met een uitgebreide BBQ, muziek en drankjes tot 22.00 uur. Ze zijn te koop via www.bergseondernemersborrel.nl . Hier is tevens meer informatie vinden over de partners van dit evenement en de sponsormogelijkheden voor bedrijven.

 

De eerste Bergse Barbecue voor Ondernemers wordt gehouden op 9 juli vanaf 18.00 uur in De Zeeland, aan de Markiezaatsweg te Bergen op Zoom

 

Meer informatie kunt u vinden via

Website:         www.bergseondernemersborrel.nl

Facebook:       www.facebook.com/BergseOndernemersborrel