De wandelschoenen kunnen dit jaar in Halsteren weer aan van 7 t/m 10 september!

 

Er zijn 2 voor inschrijfavonden georganiseerd:
- Donderdag  27 augustus vanaf 18.30 tot 20.00 uur in café de Roos en de  Kannebuis.
- Op maandag  31 augustus weer vanaf 18.30 tot 20.00 uur in café de Roos, de Kannebuis en het gemeenschapshuis Sint Antonius te Lepelstraat.

Het inschrijfgeld is net als vorige jaren op de voor inschrijfavonden €3,50 op de 7e september kunt u zich ook nog inschrijven vanaf 18.00 uur  de Kannebuis, maar de kosten zijn dan €4,00 per inschrijving.

Met dit inschrijfgeld betalen we onder andere uw medaille die u kunt ophalen na vier dagen wandelen in de Kannebuis, maar dat is lang niet alles. We betalen er de traktaties tijdens het wandelen van, de  kosten voor de vrijwilligers die alles veilig laten verlopen, de materialen om de routes uit te zetten, geluid en versiering. Vandaar deze inschrijfkosten voor het organiseren van deze gezellige vierdaagse. 

In de week van 7 september vertrekt  de 10 km om 18.30 uur en de 5 km wandelt vanaf 18.45 uur door de straten van Halsteren en Lepelstraat. De deelnemers krijgen een routeboekje mee en er staan er borden langs de wegen. Onderweg krijgen de wandelaars nog een traktatie aangeboden door de Stichting Wandelvierdaagse en worden de kaartjes geknipt.
We hopen weer op een groot aantal deelnemers en gezellige wandeldagen, net als de vorige jaren!  We hopen ook weer op de fantastische steun van de middenstand en van een flink aantal vrijwilligers. Zonder deze mensen is dit evenement niet te realiseren.

 


Kijk ook eens op onze website: www.wandelvierdaagse-halsteren.nl en
Facebookpagina.