Vanaf woensdag 9 september heeft Bergen op Zoom er officieel een nieuwe yogastudio bij. SoHam Yoga studio bevindt zich in een voormalige basisschool aan het Zilverschoonplein.

 

In de studio zijn vijf dagen per week yogalessen te volgen.

Eigenaar van SoHam Yoga studio Annemarie de Vooght: “Nadat ik klaar was met mijn yoga-opleiding werd me steeds vaker gevraagd of ik les wilde geven. Natuurlijk wilde ik dat! Toen deze prachtige locatie zich aanbood, wist ik dat dit dé plek was voor mijn eigen yogastudio.” In de studio wordt met name les gegeven in de yogavormen ashtanga, easy  flow en deep relax.

Toegankelijk
De Vooght streeft er met haar yogastudio naar yoga voor een groot publiek toegankelijk te maken. Zo vindt iedere maandagavond de les “Ashtanga yoga basic” plaats en is er een easy flow, wat zeer geschikt is voor mensen die graag willen kennismaken met yoga. Daarnaast is SoHam Yoga studio ook regelmatig bij andere ondernemers uit de stad te vinden, zoals yoga tussen de boeken van Boekhandel Quist en yoga op het landgoed van Frankenfruit.

Feestmaand
September is door SoHam Yoga bestempeld als feestmaand. Op woensdag 9 september vindt daarom vanaf 19.00 uur de feestelijke opening van de studio plaats, waarbij iedereen welkom is voor een hapje en een sapje. De gehele maand september biedt de studio tevens 10% korting op alle strippenkaarten en abonnementen. Ook is er altijd de mogelijkheid een gratis proefles te volgen. Meer informatie over het lesrooster en de bijbehorende prijzen zijn te vinden op www.sohamyogastudio.nl.

 

Feestelijke opening SoHam Yoga studio:
Woensdag 9 september om 19.00 uur, Zilverschoonplein 38 te Bergen op Zoom