Op vrijdag 9 oktober van 11.00 tot en met 16.00 uur organiseert Het Markiezenhof in samenwerking met veilinghuis ‘Onder de Boompjes’ uit Leiden en ‘Becks Art Consultancy’ uit Warmond een taxatiedag.

 

 

Ben je benieuwd of dat schilderij, het zilveren bestek van oma of een oud meubelstuk geld waard is, of ben je gewoon nieuwsgierig naar het verhaal erachter? De ervaring leert dat mensen vaak half niet weten wat iets waard is, dus kom naar Het Markiezenhof om het te laten taxeren!

Ervaren taxateur Patrick Becks verzorgt samen met veilinghuis ‘Onder de Boompjes’ uit Leiden de taxatiedag. Patrick Becks en veilinghuis Onder De Boompjes zijn niet meer weg te denken uit de wereld van kunst en antiek. Samen met een jong team van enthousiaste taxateurs en medewerkers leidt veilingmeester Pieter-Gerrit Binkhorst veilinghuis Onder De Boompjes. Tijdens de Maand van de Geschiedenis zijn ze te gast in het Markiezenhof voor een taxatie- en een inname dag.

Op vrijdag 9 oktober kunt u uw schilderijen, goud, zilver, sieraden, beelden, aardewerk, porselein en klokken laten taxeren.

 

Praktische informatie:

Vrijdag 9 oktober van 11.00 – 16.00 uur. Entree €5,- maximaal 3 kunstvoorwerpen per persoon.

 

Ingang Steenbergsestraat 6, naast Prenatal.