Al vanaf het begin knalde de avond er in met een DJ.

 

Deze act werd langzamerhand overgenomen door een klein orkest. Het publiek snoepte er van. Daarna was het tijd voor de opkomst van Prins Nillis III die zich als heuse dirigent aan het hoofd van het orkest opstelde toen het nieuwe liedje gebracht werd. Dat was ook het moment dat het jeugdorkest van de 'Sjefkes' een cheque overhandigd kregen van maar liefst 2.222,-- euro. En dat is goed nieuws want investeren in de jeugd en de aanschaf van instrumenten zorgt er voor dat de muzikaliteit van de 'Sjefkes' ook voor de toekomst behouden blijft.

Dan was het 't moment van Dweilband 'Das ff Slikke' om de muziek over te nemen van het orkest. Ze speelden al mee met het nieuwe liedje natuurlijk en zorgden voor een leutig feestje. Toen werd het gordijn gesloten want achter de schermen vond er een heuse podiumswitch plaats. Het Rieu orkest van 'De Sjefkes' zat vervolgens klaar om het roer, of moeten we zeggen het muzikale stokje, over te nemen.

Het werd een heel gevarieerd programma van de second waltz, tot mooie zang bij Kalinka, Alte Kamerade, en vastenavendmuziek,  klonk er in de pauze bekende Wals muziek uit het draaiorgel. Na de pauze was er de de Beatles act van das ff Slikke, die zij vorig jaar op het dweilbandfestival hebben laten zien, de Tissue Act van Hanka Venselaar, bekend van Holland Got’s talent. 

Sjoerd van den Boom, zong de nummers van zijn vader die hij had verzameld in de medley 'As moeder zong', en Marloes Lelieveld (presentatrice) vertolkte Edith Piaf's Non je ne regret ne rien. Daarnaast was het uiteraard ook tijd voor Bergse vastenavondmuziek die met verve ten gehore werd gebracht. Na Buglers Holiday waar de 7 trompetten een soli verzorgde werd het concert afgesloten met het nummer Feest

Er volgde nog een feestje na dat tot in de kleine uurtjes duurde.