De afgelopen maanden hebben in Halsteren, Hoogerheide, Steenbergen, Sint-Annaland en Bergen op Zoom voorrondes plaatsgevonden van DJ wedstrijd Beat The DJ.

 

Door een vakkundige jury zijn tijdens deze voorrondes zes finalisten gekozen. De laatste finalist wordt via een internetpoll door het publiek gekozen. De zeven DJ’s gaan op vrijdag 12 februari de strijd met elkaar aan tijdens de finale van Beat the DJ. Wie wordt de beste DJ van 2016?

 

Verzekerd van een finaleplaats zijn de DJ’s Atom Bass uit Bergen op Zoom, Wasted Quality uit Sint-Annaland, NaniLicious uit Roosendaal, Duran uit Oud Gastel, G-Fresh uit Putte en Ames uit Wouw. In de voorrondes lieten zij horen en zien dat zij het talent hebben waar Beat The DJ naar op zoek is. De finale begint om 21:00 uur en belooft een feest te worden. Naast optredens van de finalisten zijn er ook optredens van gevestigde DJ’s Mason, Ferreck Dawn en Benjamin Bates.

 

Wedstrijd Beat the DJ richt zich met name op lokale DJ’s uit de regio Bergen op Zoom en omliggende gemeentes, in de leeftijd van 15 tot 30 jaar. Tijdens de finale wordt zowel door een vakjury een winnaar gekozen als door het publiek. De jurywinnaar wint een optreden tijdens het dance evenement Dance Boulevard in Bergen op Zoom, een cheque t.w.v. €500,- te besteden bij Bax-Shop.nl en tickets voor Musicfair, dé beurs voor DJ’s. De publiekswinnaar wint eveneens een cheque, t.w.v. €250,- en tickets voor Musicfair.

 

Workshops
Voorafgaand aan de finale is het voor aspirant producers en VJ’s mogelijk om deel te nemen aan workshop die wordt georganiseerd door Gebouw-T. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het poppodium.

 

Beat the DJ wordt mede mogelijk gemaakt door het Stadlander Buurtcultuurfonds. De poll met DJ’s waarop gestemd kan worden is tot vrijdag 5 februari te vinden op www.beatthedj.com.