Vrijdag 4 maart staat TaxiWars, een gezamenlijk project van dEUS frontman Tom Barman en de jazzsaxofonist Rob Verheyen, in Gebouw-T. TaxiWars brengt jazz met een randje rock.   

 

De samenwerking tussen de charismatische Tom Barman en de meest gevraagde Belgische saxofonist in het buitenland, Robin Verheyen, is geen verassing. Tom Barman was altijd al geïnteresseerd in jazz en bracht al twee jazzcompilaties uit. Aangevuld met bassist Nic Thys en drummer Antoine Pierre swingt en stoomt TaxiWars langs een unieke trip vol pakkende nummers. TaxiWars toont een hoge energie en gevoeligheid, trots en amibitie, en een punkiness die de band anders maakt dan de meeste in de jazz scene.

Voorprogramma Go March timmert tevens hard aan de weg in de Belgische muziekscene. Go March zit op de rand tussen elektronische muziek en rock ’n roll. De sound is minimalistisch, vernieuwend en aanhoudend.

 

Tickets kosten €16,50,- en zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl