CKB Musical Kids presenteren Pudding Tarzan en Koning Nors

 

 

Ze hebben er hard aan gewerkt en een heel seizoen naar uitgekeken: hun musicals voor het publiek in de CKB Theaterzaal. Met acteren, zingen en dansen zetten de CKB Musical Kids twee voorstellingen op de planken: Pudding Tarzan op 26 en 28 mei en Koning Nors op 2, 3 en 4 juni. Iedereen is welkom om te komen genieten. Voor info en kaartjes: www.ckboz.nl of 0164 280500.

 

 

De afdeling CKB Theater heeft drie groepen Musical Kids, waarin kinderen vanaf 6 jaar alles leren wat bij een musical hoort: acteren, maar ook zingen en dansen. Aan het eind van het cursusseizoen is de uitvoering met publiek, mooie kostuums, decors, sound en sfeervolle belichting de kroon op hun werk. In de CKB Theaterzaal komen Pudding Tarzan en Koning Nors goed tot hun recht en hele families zullen dan ook genieten van deze aanstekelijke voorstellingen.
In Pudding Tarzan ontmoeten we Iwan Olsen, een miezerig jongetje, het mikpunt van pesterijen, de domste van de klas, de slechtste met gymnastiek ... De grotere, sterkere en stoerdere klasgenoten vinden hem maar een slappe hap en noemen hem daarom Pudding Tarzan. Ook de meester en zelfs Iwans vader kunnen geen waardering voor hem opbrengen. Maar dan, op een dag, ontmoet hij een geheimzinnig oud vrouwtje. En ineens kan hij verder spugen dan wie dan ook, voetbalt hij als de beste, leest hij de moeilijkste boeken en danst hij beter dan John Travolta in z’n beste dagen. Eén dag lang is hij een echte Tarzan. En dat is precies lang genoeg! Deze musical is gebaseerd op het hilarische boek van Ole Lund Kirkegaard dat populair is bij veel schoolkinderen. Pudding Tarzan wordt op donderdag 26 mei om 19:00 gebracht en op zaterdagmorgen 28 mei om 10:00, door de jongste Musical Kids. De andere twee groepen brengen Koning Nors voor het voetlicht. En boven zijn troon hangt deze leuze: “Een jongen is een jongen en een meisje is een meisje en daar blijft altijd een meter tussen” … Hoe kan iemand zo bruut zijn? Of zit hier iets achter? Een aantal kinderen belandt in Trollenland. Zij komen in contact met Knoet en Olga, twee trollenkinderen die smoorverliefd op elkaar zijn. Alleen mogen ze daar niets mee doen, door die ellendige regel van Koning Nors. Samen proberen ze erachter te komen hoe het toch komt dat Koning Nors zo nors is. Ze vinden uit dat het iets te maken heeft met Sprookjesland. Een prachtig, lief land waar iedereen al jaren naar tevredenheid zijn sprookje speelt. Daar regeert de mooie, lieve sprookjeskoningin Freia. Zij heeft een heel andere regel boven haar troon hangen. Wat voor regel zou dit zijn? De kinderen verzinnen een plan. Waarom gaat dan in sprookjesland ineens alles verkeerd? Wat hebben Nors en Freia elkaar te vertellen? De musical Koning Nors staat maar liefst vier keer op de planken van de CKB Theaterzaal: op donderdag 2 en vrijdag 3 juni om 19:00 en op zaterdag 4 juni 09:30 en om 11:30 uur.
Kaarten kosten € 3,50. Kijk voor meer info op www.ckboz.nl