Landelijk noemen ze ons evenement een zomerfeest, wij in Bergen op Zoom noemen het gewoon 'Krabbenfoor'.

 

Het zit er weer op. Het was een merakels feest en we hebben het allemaal mee mogen maken. Vanaf vandaag gaan we weer gewoon op stap want de zomer zit er nog niet op.

Laten we gewoon nog maar eens even nagenieten van een aantal dagen veel plezier met bands als Flat Out, Stoot, Glance, 666 The Nightmare en One Day Flies. 

We werden gastvrij onthaald door mensen als Arie Schot van Visgilde Oosterschelde, Theo, Jeroen en Bjorn van Oss van De Hollandse Tuin, Maarten Hamel en Josephine Bakker van restaurants 't Heertje en Het Geheim van Bergen, Herman en Lieve van Broekhoven van Café De Saeck, Eddy en Emmy van De Hemel, Marijn en Marijke Withagen van cafés De Schorre en 't Slik, Ilse en Marco van Café De Markies, Ger en Carla Delil van El Mundo de Carlita, Daphne en Leslie Lauwen van De Teerkamer, de mensen van Van Ee en De Ier, en nog veel meer natuurlijk.

Click op de eerste foto en druk dan op het driehoekje (play) in het balkje boven de foto. Je zult nu in een presentatie alle foto's aan je voorbij zien komen.

Veel plezier allemaal en een prettige zomer toegewenst namens BoZinBeeld.nl