Bacio, dat is de nieuwe koffiekeuze van De Teerkamer op de Grote Markt te Bergen op Zoom.

 

 

Bacio staat voor een kus en zo moet je het drinken van één van de vijf keuzen Bacio ook ondervinden. Als je lippen voor het eerst 'un Bacio' beroeren ervaar je een warme intense smaak die alle smaakpapillen doen ontploffen.

 

"Zie het als een echt 'verwen' moment vertelt Leslie me als hij me de vijf verschillende smaken laat voorzetten." Ik kijk eens voor me en zie achtereenvolgens een originele espresso, een koffie deluxe, een cappucino, een latte Macchiato en een Caffé Latte ofwel Koffie Verkeerd voor me op het tafeltje verschijnen. Ondanks dat ik zelden koffie drink ziet dit er wel zeer aantrekkelijk uit en de geuren zijn heerlijk.

 

"We waren toe aan een ander merk en Bacio reageerde wel heel erg snel op onze wensen. De volgende dag stond het apparaat er al." Ik vraag me af waarom Leslie en Daphne juist voor Bacio gekozen hebben. Volgens Leslie is het antwoord simpel:"We wilden een ambachtelijk Italiaans merk omdat ze gekend zijn voor hun bijzondere smaken en daarbij moet het een volautomatische machine zijn vanwege de snelheid. We hebben erg veel klanten die graag van een speciale koffie mogen genieten en die moeten we à la minuut kunnen bedienen. Bacio bood dit alles dus was de keuze simpel." De eerste reacties van het publiek liegen er niet om, iedereen is laaiend enthousiast over de koffie die geserveerd wordt. Niet alleen de smaak is meer dan uitstekend, ook de presentatie is om door een ringetje te halen. "Het gaat om het totale plaatje, alleen dan kun je de klant dat echte 'verwen' momentje bieden want naast de smaak moet het een totaalbeleving opleveren." Ik geloof Leslie direct op zijn woord want met dat chocolaatje erbij staat daar een uitnodigende kop koffie; elegant, geurig dampend en vooral lekker.

 

Als ik nog eens door De Teerkamer loop valt me weer op hoeveel aandacht voor details er in deze horeca gelegenheid is. Er wordt dan ook bijzonder veel aandacht aan het interieur besteed en de locatie op de Grote Markt is natuurlijk perfect. Het publiek kan zich laven aan de monumentale panden op dit plein, de grootste woonkamer van Bergen op Zoom. Voor wie deze stad bezoekt of hier woonachtig is, is het alleen maar vanzelfsprekend dat je bij Leslie, Daphne en staf belandt.

 

Loop eens binnen of zet je lekker neer op het terras en laat je verwennen met een Bacio!