Marijn Withagen mag wel een pionier genoemd worden als het gaat om nagenieten tijdens de Palm Parkies avonden.

 

 

Ook dit jaar hebben hij en Marijke er voor gezorgd dat zowel in Café ’t Slik als wel in Café De Schorre weer leuke acts staan die tegen de klok van elven hun muzikale ‘ding’ gaan doen.

 

In Café De Schorre kun je aanstaande donderdagavond aanschuiven voor de band Flow die organische chunky rock brengen zoals ze zelf zeggen. Ze brengen zowel covers als wel eigen werk waarbij ze momenteel volop bezig zijn om hun eerste album op te nemen. De band komt uit Middelburg / Hellevloetsluis en bestaat uit Richard Heijerman op drums, Robert Stoltink als gitarist/zanger en op bas hebben we Han Dasselaar. Voor een lekkere rock ervaring moet je dus absoluut bij De Schorre een kijkje wagen.

 

In Café ’t Slik vinden we een bekende band: Code – 5. Deze coverband brengt pop- en rocknummers die iedereen een erg brede glimlach op het gezicht brengt. Met Marloes en Erwin zijn de vocals goed bezet. Walter op drums en Rick op bas zorgen voor het fundament van de band. Jan Willem op gitaar en Bart op toetsen maken het muzikale plaatje compleet en daarmee hebben we een band die er keer op keer in slagen om het publiek finaal uit de pan te laten gaan. Ze zijn als het ware muzikaal kind aan huis in Slik en Schorre en hebben vanzelfsprekend een grote eigen schare publiek opgebouwd. Dus loop binnen bij ’t Slik en dompel je onder in een muzikaal feest.