Evenement op zondag 4 september voor ’t goede doel.

 

 

De Rotaryclub Bergen op Zoom Noord organiseert op zondag 4 september a.s. voor de 7e keer het jaarlijkse fundraising evenement Cars & Charity op de Grote Markt in Bergen op Zoom. Dit evenement bestaat uit activiteiten op de Grote Markt en een rondrit met daarin op veler verzoek weer een behendigheidsproef voor oldtimers, cabrio’s en andere bijzondere auto’s.

 

Op de Grote Markt kunt u een rondrit maken in de nieuwste Porsche, twee nieuwste Ferrari’s en nog een paar andere bijzonder auto’s. Inschrijven hiervoor kan  nu al via de website www.carsandcharity.nl of anders in de inschrijvingstent.

 

Na terugkomst van de deelnemers aan de tourrit zal de prijsuitreiking plaatsvinden van de Concours d’Elégance en de Coupe Marquis plaats vinden. Dit is altijd een gezellig moment op de Grote Markt; zeker met de muzikale omlijsting door Bill Bounders Orchestra. Aan het einde van de middag wordt dan de opbrengst voor de goede doelen bekend gemaakt.

 

Goede doelen.

Er zijn dit jaar weer twee goede doelen door Rotaryclub Bergen op Zoom Noord geselecteerd.

Stichting “ Goed ontmoet” verzamelt levensmiddelen in die om een of andere reden niet verkocht kunnen worden, maar die kwalitatief nog 100% zijn. De ingezamelde producten worden wekelijks verdeeld onder gezinnen, die aan de door de Voedselbank geformuleerde criteria voldoen.

Stichting ‘Bridge the gap” zet zich in voor de behandeling van de allerarmste kinderen in Laos met schisis ( hazenlip). Ieder jaar reist er een team van Nederlandse artsen naar Laos om dit te verwezenlijken.

Zondag 4 september is een koopzondag hetgeen betekent dat er erg veel bezoekers komen naar de historische binnenstad van Bergen op Zoom.

Inschrijven voor de tourrit kan nog steeds via de website van Cars & Charity. Dit keer is er een bezoek aan een unieke privecollecte klassieke auto’s opgenomen hetgeen deelname aan deze tourrit bijzonder maakt.

 

www.rotary-boznoord.nl en

www.carsandcharity.nl

 

   --  Even terugblikken op vorig jaar?