Het Makelpunt Brabantse Wal is flink in ontwikkeling. In oktober zal Samen in de Regio het digitale platform voor ruimtes op de Brabantse Wal officieel lanceren.

 

Het Makelpunt Brabantse Wal is een digitaal platform dat 24 uur per dag vraag en aanbod van ruimtes op de Brabantse Wal bij elkaar brengt. Het kan gaan om het eenmalig boeken van een ruimte voor bijvoorbeeld een workshop, teambespreking of een creatieve sessie. Maar ook om terugkerende activiteiten zoals bijvoorbeeld cursussen of bijeenkomsten.

Makelpunt Brabantse Wal brengt vraag en aanbod van huisvesting voor culturele of maatschappelijke activiteiten in de Brabantse Wal samen. Het is de centrale plaats voor ondernemers en organisaties die op zoek zijn naar een accommodatie of een ruimte willen aanbieden.

Met het Makelpunt Brabantse Wal kan er beter ingespeeld worden op de vraag naar beschikbare ruimtes, vanuit de samenleving en kan het aanbod tegelijkertijd beter worden benut. Het Makelpunt stimuleert een hogere bezettingsgraad van ruimtes en maakt het partijen gemakkelijk om (tijdelijke) leegstaande ruimtes te benutten.

Gemakkelijk een ruimte boeken

Locatie nodig voor uw vereniging? Vergadering plannen, maar u heeft nog geen ruimte? Bent u op zoek naar een locatie voor het geven van een workshop? Wilt u weten waar in uw buurt kantoorruimte beschikbaar is? Dan is het Makelpunt Brabantse Wal straks de plek waar u alles kunt vinden! Reserveer direct bij de beheerders in de buurt online.

Ruimte aanbieden

Om gebruik te kunnen maken van de aanbodsite Makelpunt Brabantse Wal dient u een lidmaatschap af te nemen. Het Makelpunt Brabantse Wal houdt haar databank actueel, maar aanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen gegevens op de website.

Samenwerking

Makelpunt Brabantse Wal is een dienstverlening van Samen in de Regio, in samenwerking met diverse aanbieders van ruimten in de regio Brabantse Wal. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om een ruimte via Het Makelpunt aan te bieden, of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Samen in de Regio voor een kennismakingsgesprek.

0164-707510
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.makelpuntbrabantsewal.nl