Op zaterdag 8 oktober aanstaande staat de Grote Markt in Bergen op Zoom weer in het teken van de welbekende Stoffenmarkt met zo’n 60 kramen.

 

 

Handelaren uit het hele land presenteren hun uitgebreide collectie in de mooiste stoffencreaties met alle bijbehorende fournituren en garens. Slenter langs de kramen en laat u inspireren door het brede assortiment in de allernieuwste herfst- en winterstoffen voor dames, heren en kinderen. Doe ideeën op voor gordijnen, tafelkleden en meubelstoffering om zo een geheel eigen look te creëren met de mooiste interieurstoffen. Op de Stoffenmarkt vindt u alles wat de professional en hobbyist op het gebied van zelfmaakmode nodig heeft. Zowel exclusieve als voordelige stoffen worden aangeboden, een waar walhalla dus voor de doe-het-zelver. 

 

De Stoffenmarkt wordt georganiseerd door StaBoz (Stichting Activiteiten en Promotie Bergen op Zoom) in samenwerking met het Stoffencircus uit Hierden, een organisator van beurzen in Nederland, België en Duitsland met een zeer compleet aanbod. 

 

Neem eens een kijkje op de website www.stoffencircus.nl of like de Facebookpagina www.facebook.com/Stoffencircus. 

 

Openingstijden Stoffenmarkt: 10.00-17.00 uur