De Daltons van de Nederblues spelen eindelijk weer eens een keertje in De Saeck.

 

Na het grote succes van het vorige optreden gaan ze ook nu weer los op nummers van hun helden. Zorg dat je vooraan sta. Een beter advies kan je niet krijgen. Jaap zang en mondharmonica, Aram Gitaar, Marc Drums en Herman bass.

Dit krijgen we als omschrijving

"" Uit alle hoeken van de hedendaagse popmuziek moest je ze zoeken maar nu hebben ze hun muzikale koppen bijeen gestoken in deze rasechte texas-blues band."

 

“Texas-blues and roll  band” zo laat deze formatie zich het best omschrijven.

 

Van slow blues tot up-tempo swing nummers van hun grote helden als, Albert King, Kim Wilson, Lester Butler en ga zo nog maar even door. Ze spelen het allemaal met gevoel en passie. De grote liefde die ze hebben voor de blues laat iedereen versteld staan. De mondharmonica staat centraal bij deze muzikanten die er dan ook alles aan doen om dit mooie instrument alle vrijheid te geven.

 

Gegarandeerd dat niemand bij de klanken van THE BLUE HOGS stil kan blijven staan. 

Breng ook eens een bezoek aan hun website www.thebluehogs.nl of zorg dat je een kopie van hun nieuwe Cd bemachtigd. Of misschien nog beter, zorg dat je THE BLUE HOGS in huis haalt want dan wordt ieder feest een knal feest. Alle informatie over de cd en mogelijkheid om deze band te boeken kun je terug vinden op de website.

 

www.thebluehogs.nl