Op donderdag 6 oktober a.s. vindt er een Parkinson Café West-Brabant plaats met als onderwerp 'bewegen' De ziekte van Parkinson geeft beperkingen, maar ook dan is het mogelijk om te bewegen. 

 

 

Dr. Farley ontwikkelde PWR!MOVES als de evolutie van haar originele LSVT BIG oefenprogramma. PWR!MOVES beidt een flexibel en functioneel oefenprogramma met bewegingen in verschillende uitgangshoudingen. 

Met de 4 basisoefeningen kan een dagelijks individueel oefenschema worden gebouwd, met als doel de verschillende specifieke problemen van de Parkinsonpatient aan te pakken. In deze workshop laten we u kennis maken met de verschillende onderdelen van PWR!MOVES, te weten:

• PWR!UP 

• PWR!ROCK 

• PWR!TWIST 

• PWR!STEP 

Voor meer informatie over het oefenprogramma: www.pwr4life.org  

Deze workshop wordt begeleid door Astrid Schenkenberg en Lian van Lammeren

 

Waar en wanneer? 

Het Parkinson Café West-Brabant wordt elke eerste donderdag van de maand gehouden in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 te Heerle. De Schalm is gevestigd in de Getrudiskerk, de ingang bevindt zich aan de Herelsestraat. U bent van harte welkom. De inloop is vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 tot 16.00 uur.  

In de omgeving kunt u gratis parkeren.  

   

Samenwerkingsverband 

Het Parkinson Café West-Brabant is een samenwerkingsverband tussen TWB, Thuiszorg met Aandacht, Stichting Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis ziekenhuis,  

Van Broekhoven Fysiotherapie, MEE-West-Brabant, tanteLouise-Vivensis, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging