Op donderdag 3 november a.s. is er weer een bijeenkomst van het Parkinson Café West-Brabant.

 

Tijdens deze middag staat het slecht zien centraal en zal worden ingegaan op mogelijke oorzaken en adviezen. Wij nodigen u en andere belangstellenden uit naar deze bijeenkomst te komen.

 

Veel mensen met de ziekte van Parkinson ondervinden problemen met het zien. Enkele voorbeelden zijn wazig of dubbel zien en minder contrast zien. Hoewel er geen statistieken over hun aantal bestaan, kunnen onder klachten van slecht zien uiteenlopende oorzaken schuilen.

 

Mw. Marijn van Haastert is neuropsycholoog bij de Koninklijke Visio. Zij geeft deze middag uitleg over klachten, oorzaken, behandelmogelijkheden en adviezen op welke manier met de klachten kan worden omgegaan.

 

Waar en wanneer? 

Het Parkinson Café West-Brabant wordt elke eerste donderdag van de maand gehouden in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 te Heerle. De Schalm is gevestigd in de Getrudiskerk, de ingang bevindt zich aan de Herelsestraat. U bent van harte welkom. De inloop is vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 tot 16.00 uur.  

In de omgeving kunt u gratis parkeren.  

   

Samenwerkingsverband 

Het Parkinson Café West-Brabant is een samenwerkingsverband tussen TWB, Thuiszorg met Aandacht, Stichting Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis ziekenhuis,  

Van Broekhoven Fysiotherapie, MEE-West-Brabant, tanteLouise-Vivensis, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging "