Het is een traditie die veel fans koesteren; aan het begin van elk nieuwe jaar trakteert de Bergse coverband Flat Out het Bergse publiek op een nieuwjaarsconcert.

 

Frank Nuijten van De Stoelemat wist ons te vertellen dat er in de voorverkoop al ruim 1.000 kaarten verkocht waren. Daar zijn er beslist nog wel een hoop bij gekomen want om 20:00 uur meldden zich al mensen aan de kassa om alsnog een kaartje te bemachtigen. Toen de band dan ook begon aan hun concert was het lekker druk.

Niet voor niets is Flat Out een graag geziene coverband in binnen- en buitenland, de ene na het andere bekende nummer kwam voorbij. Soms hoorde je de allerlaatste songs, dan weer deed de band een prettig stapje in het verleden. Vocaal en muzikaal staat de band al jaren als een huis, maar ook de interactie met het publiek zorgt elke keer weer voor dat ‘gezellige feestje’.  Welke van de muzikanten van de band je ook spreekt, allemaal hebben ze het over hun twee ‘thuishavenconcerten’. Want naast De Stoelemat met Nieuwjaar was er tot voor kort ook elke zomer het Ravelijn concert. Het is te hopen dat de gemeente opschiet met de inrichting zodat we weer van dit gezinsfeestje in de zomer kunnen genieten.

 

Een concert van Flat Out dendert altijd als een sneltrein door de avond. Zo ook dit keer weer. Na afloop is het voor zowel band als wel publiek altijd weer na adem snakken, of gewoon op je gemakje nog een pilsje vatten om bij te komen en je adrenaline peil weer naar beneden te krijgen.

Nog even nagenieten? Click op de eerste foto en en selecteer dan 'play' in het blokje boven de foto om de diapresentatie te starten.  Leun vervolgens achterover en laat de plaatjes voor zichzelf spreken.