Wende staat zaterdag 18 februari weer in Gebouw-T en heeft van haar tour door Nederland de missie gemaakt om iedereen de wonderen van een mens te laten horen en voelen.

 

Ze is een vrouw in een grote stad, waarin ze leeft en haar geluk en kansen zoekt. Ze zal laten zien dat ze soms laf en bang is, maar soms ook moedig. Hoe ze faalt, maar ook overwint. Ze neemt de bezoeker mee in rode draad van alles wat ze doet en dit zal ze doen door verhalen te vertellen met prachtige stem.

Ze benaderde gerenommeerde schrijvers als Dimitri Verhulst, Arnon Grunberg en Typhoon om samen met haar nieuwe verhalen en songs te schrijven over wat het is om mens te zijn in onze tijd. Een tijd waarin we meer dan ooit teruggeworpen lijken op onszelf, onze angsten en de vraag hoe we ons moeten verhouden tot wat er om ons heen gebeurt.

Zo keert Wende met deze voorstelling op een moderne manier terug naar haar wortels, naar het chanson, een liedvorm die als geen ander de traditie kent de kern van het menszijn te willen raken. 

De zaal gaat om 20:30 uur open, het concert start om 21:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl.