Een nieuwe Vastenavend, dus ook tijd voor een nieuwe Vastenavendkrant.

 

Op vrijdag 10 februari wordt de Vastenavendkrant verspreid door de vrouwen en mannen van de I.C.B. De Vastenavendkrant wordt aangeboden op ieder adres door heel Bergen op Zoom. Daarom is de oplage ook bijna 27.000 stuks.

De Vastenavendkrant van dit jaar bestaat uit veel ‘leut’, maar ook informatieve artikelen komen aan bod. Op de voorpagina staat de ‘proklemasie’ van Prins Nilles d’n Derde, die dit jaar voor de 11de keer Prins in het Krabbegat is. Vergezeld door de tekst behorend bij het Veldteke en het Vastenavendliedje. Meer gaan we niet verklappen over de Vastenavendkrant, die moet je zelf lezen. En als je eenmaal begint met lezen zullen binnen een mum van tijd de ezelsoren aan de Vastenavendkrant zitten. Je zult blijven lezen als een ware boekenworm! De Vastenavendkrant beslaat achtenveertig pagina’s, in full color gedrukt met veel mooie foto’s en afbeeldingen. Met ‘leutege’ katernen als Popperieke of bijvoorbeeld Stad! Stoet! Spel! En zoals altijd: gratis in je brievenbus.

Dus hoor je het klepperen van de brievenbus, kan de Vastenavendkrant zomaar op de mat liggen! En dan kan het lezen in de leukste krant van het land beginnen!

Veel leesplezier en Agge mar leut et!