Manon Schrijvershof benaderde ons met de vraag of we wat aandacht wilden besteden aan de open dag. Daar moesten we wat meer van weten natuurlijk.

 

 

Het is oprichtster Dominiqie Krijnen die mij wat meer wil en kan vertellen over Ont-Moet.

 

"Dag Sonn,

Ik begreep van Manon Schrijvershof dat je graag wat meer informatie wilt over ons Centrum voor Aandacht en Bewust zijn Ont-Moet.

Eigenlijk zegt de naam het zelf al Ont-Moet. Mijn partner en ik zijn aan deze onderneming begonnen omdat we de ervaring hebben dat iedereen altijd maar druk is, iedereen juggled met tijd, heeft haast en steeds meer mensen komen klem te zitten. Binnen deze maatschappij wordt het steeds moeilijker om nog te voelen wat je hart en lijf je te vertellen heeft, we moeten veel en er wordt vooral een appel gedaan om ons denkvermogen. Vandaar een centrum waar je kan leren Ont-Moeten.

 

Visie

Binnen Ont-Moet werken trainers, therapeuten en coaches die haarscherp weten wat ze zelf te bieden hebben en wat de meerwaarde van hun collega is. Op die manier kunnen we elkaar ondersteunen, onze kwaliteiten bundelen en kunnen we de allerbeste zorg bieden voor de mensen die zich aanmelden. Er wordt als het ware multidisciplinair gekeken op gebied van voeding (diëtiek), lijfelijk (osteopathie en kaakfysiotherapie) en ook als je even niet lekker in je vel zit, zijn er therapeuten zoals een haptotherapeut, psycholoog, spiritueel coach, psychosociaal therapeut, hypnotherapeut maar ook is er speciaal voor kinderen en jongeren een coach en creatief therapeut aanwezig. Daarnaast kun je hier ook deel nemen aan bijvoorbeeld yoga, mindfulness en/of  adem stem en klank cursussen om weer bewust te worden van je lijf en lekker te leren ontspannen (ont-moeten ;-))

 

Open Dag

Tijdens de opendag kan iedereen vrij door het pand heen wandelen. Alle coaches, trainers en therapeuten zijn aanwezig om zich voor te stellen en alle vragen te beantwoorden die bezoekers maar kunnen bedenken. Ook wordt er ieder uur een workshop gegeven, zodat je eens gratis kennis kunt maken met bijvoorbeeld minfulness of systemisch werken. Aanmelden is niet nodig, maar op tijd aanwezig zijn wel omdat de deur dichtgaat op het moment dat de workshop begint.

In de bijlage vind je een blokkenschema waarin je precies kunt zien hoe laat we beginnen en op welke tijden en waar de verschillende workshops gegeven worden.

 

Groeten,

Dominique Krijnen

www.ont-moet.info

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

facebook: Ont-Moet Centrum voor Aandacht en Bewustzijn"

 

Manon weet me verder nog te vertellen dat de open dag op zondag 19 maart plaats vindt en dat de deuren al vanaf 11:00 uur open staan. Er zal dan van alles te doen zijn. Zo zullen er diverse workshops gehouden worden, kun je van alle disciplines informatie inwinnen. Zelf zal Manon daar ook aanwezig zijn met haar kindercoach activiteiten.Het bezoek kan ook op 't gemak in alle ruimten een kijkje nemen.

 

 

Kortom, ben je nieuwsgierig, kom dan gewoon even langs.