Helaas was er niet voldoende animo voor de kwis in Vastenavendtijd, aldus de organisatie.  Misschien eens langs gaan bij Co en Marijn want hun kwizz weet deze Vastenavend wel drie cafés te vullen op even zoveel dagen.

 

Dit heeft de organisatie te zeggen want de kwis gaat wel door alleen op een andere datum:

Beste VastenavendKwis liefhebbers, 

 

Hoewel we denken dat we bij het komende lustrum van de 5e editie van de VastenavendKwis vroeg genoeg begonnen zijn met het bekend te maken en alle teams uit de voorgaande jaren op tijd aangeschreven te hebben (inclusief reminder), hebben we helaas maar een 5 tal inschrijvingen tegemoet mogen zien. Rondvraag leerde ons dat er mogelijk verschillende redenen aan ten grondslag liggen:

- dweilbands en bouwclubs zijn nog te druk

- as zondag blijken er nog al wat andere Vastenavend activiteiten te zijn in de stad

- wel graag mee willen doen, maar komt niet uit dit jaar cq op zondag

 

Omdat de makers voor deze lustrum editie er extra veel tijd in hebben gestoken en alles uit de kast gehaald hebben om er de beste en mooiste kwis tot nu toe van te maken, verdient deze editie een absolute 'volle bak' aan deelnemende teams. Dat heeft ons doen besluiten de de VastenavendKwis van as zondag 19 februari te verplaatsen naar HALF-VASTEN op zondag 26 maart om 14.30 in Den Enghel. Een nieuwe kleine rondvraag leerde ons eveneens dat veel teams, die nu om o.a. bovengenoemde redenen niet mee konden doen, er graag bij willen zijn op 26 maart. 

 

We zijn er van overtuigd dat we hiermee recht doen aan de hoeveelheid tijd en energie die de makers er in gestoken hebben, maar ook de hoge kwaliteit van deze lustrum kwis-editie hiermee de kans geven alsnog een optimaal aantal inschrijvingen te kunnen verwelkomen. En dat is wel net zo gezellig tijdens de Vastentijd!

 

We gaan er van uit dat jullie je hierin ongetwijfeld kunnen vinden en nodigen jullie van harte uit om opnieuw in te schrijven cq aan te melden voor de Half-Vasten te houden VastenavendKwis op 26 maart. Vanzelfsprekend zullen we opnieuw via social media, een speciale website, e-mails en persberichten hier publiciteit aan geven, maar inschrijven kan nu al. 

Het beantwoorden van deze mail met een aanmelding is al voldoende. 

 

We zien jullie reactie cq aanmelding graag tegemoet,

 

Met vriendelijke groet, 

 

Namens de organiserende Rotaryclub de Brabantse Wal en de Stichting Vastenavend

Rob van den Aarsen 

 

Frenk Theuns