Op de Vrijwilligersmarkt helpen we u graag op weg naar passend vrijwilligerswerk!

 

Vindt u ook dat vrijwilligerswerk leuk moet zijn en voldoening moet geven? Maar weet u niet wat er allemaal te doen is op het gebied van vrijwilligerswerk? Of bent u al vrijwilliger, maar bent u nieuwsgierig naar wat u er nog meer, voor uzelf en een ander, uit zou kunnen halen? Kom dan donderdag 9 maart naar de Werkbeurs XXL in De Stoelemat en laat u informeren.

Samen in de Regio brengt in samenwerking met WSP West Brabant vraag en aanbod bij elkaar. Dat doen zij gezamenlijk tijdens de Werkbeurs XXL. Op de Werkbeurs is ook de vrijwilligersmarkt, tijdens deze markt, krijgen maatschappelijke organisaties de kans om zich te presenteren, hun naamsbekendheid te vergroten en nieuwe mensen te werven.  Bezoekers kunnen ruiken, proeven en voelen aan het vrijwilligerswerk en het verenigingsleven. Bovendien krijgen zij gedurende deze dag te kans om met hen in gesprek te gaan.  

Wat uw reden ook is, u bent van harte welkom op 9 maart in De Stoelemat, Westersingel 40 in Bergen op Zoom. Daar is de Werkbeurs XXL, waar ook aanbieders met vrijwilligerswerk staan. Tevens is er de Vrijwilligersacademie met een groot aanbod van cursussen voor vrijwilligers.

De toegang is na registratie gratis, aanmelden kan via www.sameninderegio.nl