De Belgische DJ Dr. Lektroluv, ook wel the man with the green mask genoemd, komt 19 mei naar aanleiding van het uitkomen van zijn nieuwe verzamelalbum Elektrik World een optreden geven in Gebouw-T.

 

Dr. Lektroluv is inmiddels een grote naam in de elektro en techno scene. Vanaf begin 2000 treedt de DJ op met zijn groene masker en ouderwetse telefoonhoorn. In 20 jaar tijd is hij uitgegroeid tot een fenomeen en heeft hij over de hele wereld opgetreden; Azië, Amerika, Brazilië etc. Uiteraard zijn festivals hem ook niet vreemd. Eerder sloot hij Rock Werchter en Lowlands af. 

Dit jaar brengt Dr. Lektroluv een verzameling van zijn eigen elektrofavorieten uit met het album ‘Elektrik World’. Het album is samengesteld door Dr. Lektroluv zelf. Op Elektrik World staan onder andere klassiekers van Boyz Noize, Tiga, Miss Kittin, Digitalism en Kraftwerk.  Een verzameling die een liveset van de dokter representeert. 

 

 

Voorafgaand aan het optreden van Dr. Lektroluv warmen DJ’s Fara en Skefdeluxe het publiek vast op. In het café van Gebouw-T kan de bezoeker luisteren en dansen bij het DJ collectief ‘Housekamer’. De zaal opent op 19 mei om 22:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl.