Voedselbank Goed Ontmoet opereert in West Brabant in de gemeenten Halderbergen, Steenbergen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht en Bergen op Zoom.

Zo’n 1500 personen zijn grotendeels afhankelijk van de Voedselbank. In mei van dit jaar werd een van de twee bussen, de koelbus total loss gereden door een achteropkomende vrachtwagen. Het was de beste van de twee bussen, die dit overkwam. Dit ongeluk betekent voor de Voedselbank een strop van zo’n €50.000. Geld dat niet voorhanden is en waar men binnen de begroting geen rekening mee had kunnen houden. De cliënten zijn afhankelijk van de bussen, die de goederen ophalen maar ook distribueren naar de 6 uitgiftepunten  in de hierboven genoemde gemeenten.

Vandaar deze oproep aan bedrijven, particulieren en instanties om Goed Ontmoet financieel te helpen, zodat zij weer in staat zijn om de gesneuvelde koelbus te vervangen door een “nieuwe. Heeft U een bijdrage of heeft U een idee waarmee U geld wil inzamelen voor de Voedselbank, neem dan gerust contact op met Goed Ontmoet via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 0165270290.  U kunt ook een bijdrage storten op het bankrekeningnummer  NL78RABO0140241833 ovv nieuwe koelwagen.

 

Wij danken U allen al is het alleen al voor het lezen van dit bericht.