Echt genieten tijdens een Moment Design fotosessie

Tijdens de Betekenisweek van het Moment Design Collectief, van 23 september t/m 1 oktober as, krijgen mensen met een ingrijpende ziekte de kans om tijdens een unieke Moment Design fotosessie even onbezorgd te genieten met die ene speciale persoon die er altijd voor hen is. Speciaal voor deze gelegenheid geven de fotografen van het Moment Design Collectief 50 gratis fotosessies weg door heel Nederland.

Ook Loes Rommens uit Bergen op Zoom , één van de fotografen van het Moment Design Collectief,  doet mee aan de actie. “Een ziekte maakt alles anders: je lijf, je toekomst, de manier waarop je naar de wereld kijkt. Als er in deze periode iets is om je aan vast te houden, dan zijn het wel de mensen die dicht bij je staan. Omdat alle aandacht op jou, als zieke gericht is, komt het er vaak niet van om deze mensen  te vertellen hoe veel ze voor je betekenen.  Daarom hebben wij met de collega’s van het Moment Design Collectief de Betekenisweek georganiseerd” vertelt Rommens. “We willen jou de gelegenheid geven om dit uit te spreken en stil te staan bij de mooie band die er tussen jullie is. De mooie foto’s die wij maken zijn een blijvende tastbare herinnering.”

23 september t/m 1 oktober

In de week van 23 september t/m 1 oktober geven de fotografen van het Moment Design Collectief gezamenlijk 50 gratis fotosessies weg aan mensen met een ingrijpende ziekte. Wij fotograferen jou samen met die ene, speciale persoon die jou in deze periode met alle liefde omringt. Dat kan je partner zijn of je kind, je vader of moeder, een vriend of vriendin. Of misschien wel je hele gezin. Jij bepaalt zelf wie je meeneemt.

Laat je hart spreken

Jouw ziekte heeft ongetwijfeld veel impact op jullie relatie. Tijdens de fotosessie krijg je de gelegenheid om je hart te laten spreken. Zeg wat je al die tijd al voelt, maar nooit hardop hebt durven zeggen. Lucht je hart! Wij beloven je een verrassende, onvergetelijke sessie met als resultaat: foto’s waar het leven en de liefde vanaf spat.

Moment Design

Moment Design fotografen fotograferen mensen graag zo natuurlijk mogelijk. Het liefst buiten, op een mooie of bijzondere locatie met natuurlijk licht. Ze doen niet aan poseren of gemaakt lachen. Je hoeft zelfs niet in de camera te kijken. In plaats daarvan stellen zij jullie vragen die je aan het denken zetten. Samen zetten jullie de tijd heel even stil. Jullie halen mooie herinneringen op en maken ondertussen weer nieuwe. Er is ruimte voor elk gevoel, elke emotie. Jij mag het zeggen – de fotograaf legt het voor je vast. “Het gaat niet om de ziekte, maar om wat er tussen jullie is en altijd zal zijn. Het wordt onvergetelijk!” vult Rommens aan.

Aanmelden

Wil jij in aanmerking komen voor één van de 50 gratis fotosessies, meld je dan aan via www.momentdesigncollectief.nl/aanmelden-betekenisweek . De actie volgen kan via facebook www.facebook.com/momentdesigncollectief