Amsterdam/Bergen op Zoom 4 september 2017

Stichting BOV is met de musical The Wiz 3 keer genomineerd voor de Amateur Musical Awards.  De deskundige vakjury, onder leiding van Jacques D’Ancona maakte de nominaties vanmiddag bekend via social media. De nominatiecommissie heeft zich dit jaar moeten buigen over het recordaantal van 81 inzendingen.  

 

De nominaties

Stichting BOV is genomineerd in de volgende categorieën:

-Beste Musical Comedy

-Beste Ensemble

-Beste Vormgeving/ Toneelbeeld

 

Carré 

De Awards worden op maandag 20 november uitgereikt in Amsterdam en wel in het Koninklijk Theater Carré. Dat geeft de gala-avond extra cachet en misschien stiekem wel wat extra spanning… want wie wil er nu niet op dit tot de verbeelding sprekende podium een award in ontvangst nemen?!

 

Vakjury

Met een kleine wisseling in de samenstelling bestaat de vakjury dit jaar, naast voorzitter Jacques d’Ancona, wederom uit Marianne van Wijnkoop, Hans Cornelissen en René van Kooten. Nieuw dit jaar zijn kostuumontwerper Arno Bremers en musicalactrice Lone van Roosendaal. Deze vakdeskundigen zullen de komende maanden bepalen wie de awards krijgen toegekend. 

 

 

The Producers

De voorbereidingen voor de nieuwe BOV-productie De Producers zijn al in volle gang. De première is op vrijdag 16 maart 2018. De andere speeldagen zijn  zaterdag 17 maart, zondag 18 maart (voorstelling voor vereniging de Zonnebloem) donderdag 22 maart, vrijdag 23 maart, zaterdag 24 maart en zondag 25 maart. De locatie is Theater de Maagd in Bergen op Zoom. De kaartverkoop start op 1 november 2017. Voor meer informatie:  www.stichtingbov.nl. Natuurlijk is de BOV ook te volgen op Facebook en Instagram.  

Nog even terugkijken en herbeleven???