Op zaterdag 30  september en zondag 1 oktober staat Halsteren weer in het teken van het Tractorpulling weekend wat de KPJ van Halsteren organiseert.

Na maanden lang van plannen en voorbereiden barst zaterdagmiddag 30 september het weekend los. Vanaf 15:00uur is iedereen van harte welkom en zullen er vanuit de NTTO(Nationale Truck en Tractorpulling Organisatie) Farmstock, Trucks en diverse demo's te bewonderen zijn. De echte sport tractoren zullen aan de start verschijnen en gaan het Nederlandse competitie verband aan. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden, hier wordt de laatste wedstrijd gereden van dit jaar en wordt dus het eindklassement bepaald. Ook rijden er een aantal spectaculaire demo’s, onder andere Pulling Team Rocky die dit jaar Nederlands Kampioen is geworden van de NTTO Prostocks, ook het Tractorpulling Team Extreme Temtation wat laatst het Europees Kampioenschap heeft gewonnen. 

Na de tractorpulling zal er een tentfeest zijn met niemand minder te gast dan de band Waterproof Shampoo, ook Feest DJ Mark en DJ van de V zullen de tent op z’n kop zetten. Het feest zal starten rond 21:00uur en duurt tot 01:30uur. Vertier en spektakel tot aan het eind!!!

Op zondag 1 oktober  is iedereen vanaf 11:00 weer van harte welkom. Op de planning staat dan tractorpulling voor de Standaardklasse,  light superstocks, light modifieds en de prostocks van de NTTO National. Die laatste klasse zijn de echte Tractoren die de show gaan stelen. Het eindklassement zal hier bepaald worden in Halsteren. Ook zullen er die dag weer een aantal spectaculaire demo’s verreden gaan worden. Voor jong en oud zal het een spektakel zijn. Er is die dag o.a. nog een bloedstollende traptrekkerrace waarbij de kleintjes hun kunsten kunnen laten zien. Wil je hier aan meedoen?!? Neem dan gewoon die dag je traptrekker mee en wie weet val je in de prijzen, opgeven kan op de dag zelf. Tevens zijn er nog oldtimers en de nieuwste demo-tractoren te bewonderen en zullen er springkussens aanwezig zijn.. Natuurlijk zullen ook dit jaar de Zwarte Cross klasse niet ontbreken met de 2-wiel en 4-wiel klasse. Ook zal er een in de grote feesttent nog een afterparty zijn, de band ‘De Bijtels’ zullen het Tractorpulling weekend goed afsluiten. Kortom het beloofd een spetterend weekend te worden vol energie en vermaak.

Kijk voor meer informatie op:

facebookpagina: https://www.facebook.com/TractorpullingHalsteren/ 

Wedsite: www.tractorpullinghalsteren.nl 

 

Wij hopen jullie uiteraard allemaal te zien het weekend van 31 september en 1 oktober  op ons tractorpulling weekend.