'Ik vind de combinatie van woord en beeld nog steeds heel krachtig.

Het biedt me de kans om emoties en momenten te vangen, te bewaren en te delen met anderen.' Aldus Sonn Franken, geboren en getogen in Bergen op Zoom.

 

De bundel heet "Voorbij de einder" en bevat gedichten en door de auteur zelf geschoten foto's. De combinatie zuigt de beschouwer op in het moment of de emotie die de auteur wil tonen. Op 7 oktober 2017, tijdens het Bergs Cultuur Festival in Den Enghel te Bergen op Zoom, zal de bundel in de middag worden gepresenteerd. 

 

'Dit is een speciale dag voor mij en veel anderen. We brengen een ode aan alle diverse cultuuruitingen die we binnen onze eigen stad kennen. Hoe mooi is het dan om tussen mensen die je liefde delen je nieuwe bundel te kunnen presenteren?' Vertelt Sonn.  Hierbij doelt hij op het feit dat op dit festival zo'n 21 schrijvers uit binnen- en buitenland aanwezig zullen zijn. 

 

De Bergse auteur heeft inmiddels drie door uitgeverijen uitgegeven boeken op zijn naam staan en de vierde wordt op 9 december in Schouwburg Het Park te Hoorn gelanceerd als onderdeel van het Boek10 Project van Godijn Publishing. Sonn is voor de tweede achtereenvolgende keer gekozen tot 10 talentvolle Nederlandse auteurs.

Voorts werkt hij naarstig aan zijn thriller "Dossier Doel" die in het volgende jaar door Boekenindustrie zal worden uitgegeven. Gedichten en korte verhalen zijn middels deelname aan schrijfwedstrijden al in zo'n 15 bundels en op literaire sites beland.

 

En nu dus de tweede bundel, nadat hij in 2014 zijn eerste bundel in De Maagd presenteerde. 'Toen was het nog in eigen beheer, nu heeft Boekenindustrie zijn vertrouwen in mij uitgesproken en zij wilden deze bundel per sé uitgeven. Ook in deze bundel zal er veel herkenbaars in te lezen en zien zijn voor Bergenaren en voor mensen die mij persoonlijk kennen. Maar evengoed verwoord ik wat ik in mijn omgeving zie. Zo beschouw ik Michèle van der Aa en Kdiva Tribou als mijn muzen, maar evengoed 666 The Nightmare en de volledige band Flat Out. Muziek kan je namelijk zo meesleuren dat er altijd wel iets in me opborrelt.'

 

Op 7 oktober wordt dus in de middag de bundel gelanceerd in Den Enghel. Ze is dan direct te koop en daarna in alle winkels en webshops in Nederland en België verkrijgbaar. Trouwens, de entree voor het Bergs Cultuur Festival is gratis.  Vanaf 12:00 uur tot 19:00 uur +