Zaterdag 6 januari wordt het weer feest in De Stoelemat met Flat Out

 

Natuurlijk trek ik Herman Bierhuizen weer aan zijn jas. Zijn er nieuwtjes, verrassingen, gaat er iets "vreemds" gebeuren? Herman zit daar met die dikke eigenwijze glimlach van hem. 'Natuurlijk gaat er weer veel gebeuren Sonn. Het dak gaat er weer af he. En ja, we hebben ook wat verrassingen dit jaar in petto.' Verder blijft het even stil. 

Gelukkig is zanger Johannes weer van de partij. 'Die vent heeft zo'n ongelooflijk geweldige timing. Daar kunnen wij allemaal nog wat van leren.' Vertelt Herman me met een brede grijns hoofdschuddend. Verder hoor ik dat de hele bezetting er zal zijn, dat de band al zo'n 28 jaar bestaat en meer van dit soort feitjes die elke fan al wel kent. Maar ik voel aan mijn klompen dat er dit jaar iets anders is dan andere jaren. 

'Ja, Kdiva zal er niet bij zijn. Zij heeft verplichtingen met Frans Bauers. Maar we hebben vervanging, niet 1 maar wel 2 zangeressen: Claudia Wagemakers en Marjon van Iewaarde.

Het is deze laatste die we een aantal vragen wisten voor te leggen:

 

Hoe is de samenwerking tussen jou en F.O. tot stand gekomen

Ik ben al eens eerder gevraagd om in te vallen voor Kdiva. 

 

Wat vind je er van om mee te doen met deze band en waarom doe je mee?

Gezellig, om in te vallen Leuke band, fijne mensen en daarom doe ik mee!  

 

Kende jij de band en weet je al wat je je moet voorstellen van het concert?

Ik kende F.O al. Het is weer tijd voor een feestje. :)

 

Wat zijn je verwachtingen / wat zijn je uitdagingen?

Ik weet dat er veel publiek zal zijn. Mijn uitdaging is om er een leuke, gezellige avond van te maken voor alle feestgangers, maar ook voor ons zelf op het podium. 

 

Wie is Marjon, waar kom je vandaan, kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben zangeres, zang-stem coach en woonachtig met man en kinderen in Heinkenszand. In mijn eigen lespraktijk geef ik zang-stem coaching aan jong en oud, iedereen die meer wilt weten over het gebruik van de stem. Tevens, geef ik stem workshops aan bedrijven, studenten en docenten.  Ik heb ik een eigen band. We spelen eigen nummers, schrijf mijn eigen teksten, allemaal in het in het Nederlands. Momenteel werken we aan een nieuwe theatershow voor een nieuwe tour in het theater. In het verleden heb ik leuke dingen gedaan en mooie verschillende projecten: Kijk anders eens op mijn site: www.marjonvaniwaarden.com  

 

Voor het publiek van F.O. (met een hele grote schare vaste fans) ben jij een nieuw gezicht. Vind je dat spannend?

Ik ben niet gespannen, muziek maken, zingen is mijn passie en op het podium voel ik mij thuis. We doen het met z’n allen, met z’n allen gaan we er een leuke avond van maken. Ik wil graag mensen laten genieten van de muziek. 

 

Wanneer is voor jou het concert geslaagd?

Als mensen genieten. 

 

Zaterdag 6 januari dus, vanaf een uur of 21:00 in De Stoelemat Bergen op Zoom. Kaartjes zijn te koop bij alle bekende voorverkoop adressen.

Ben jij er ook bij, want het belooft weer een superfeestje te worden.

Wij van BoZinBeeld.nl zijn er ook bij want we willen een keer het nieuwe jaar ingaan met een hele grote reportage met meerdere camera's. Dat wordt genieten.