Bart en Ancella Hoogmoed zijn er in geslaagd om bijzondere wijnen naar Nederland te halen.

 

Barcelona voetballer Andrea Iniesta heeft zich in de wijnen gestort. En wat voor wijnen; ieder van de verschillende smaken staan voor de emotie en passie zoals je die alleen in Spanje kunt proeven en beleven. Het zijn bijzonder krachtige wijnen die elke kwaliteitstoets kunnen doorstaan. Hoe mooi is het dan ook dat Bart en dochter Ancella erin geslaagd zijn om deze wijnen te mogen vertegenwoordigen in dit noordelijke gedeelte van Europa.

 

"The proof is in the pudding", zouden de Engelsen zeggen en daarom ook dat Bart besloot om op diverse locaties zogenaamde wijnproeverijen te houden. Afgelopen donderdag was het Spuihuis het platform waar behoorlijk wat mensen zich verzamelden om te kunnen proeven wat deze AI8 Andrea Iniesta wijnen nu zo bijzonder maakt. Bart had niets aan het toeval overgelaten. Vanuit Spanje was José Ramon overgevlogen om de toehoorders alles uit te leggen over deze wijnen. Waarin verschillen deze wijnen zich met andere gangbare wijnen, en waarom is die smaak nu zo bijzonder? 

 

De wijnen vloeiden gemakkelijk door alle kelen en al snel wilde iedereen alles van José Ramon weten. Er ontstonden hele discussies, want natuurlijk heeft iedereen zijn eigen voorkeur. Het Spuihuis zorgde voor overheerlijke tappas en dus heerste er al snel een gezellig en gemoedelijk haast Spaans sfeertje. Wat beter om kennis te maken met de wijnen van AI8 Andreas Iniesta?