Omdat we bij Stichting Dijkrock geen genoeg krijgen van hardrock en mensen blij maken, hebben we een gaaf pre-feestje georganiseerd.

Op zaterdag 3 maart 2018 zetten we in Eetcafe ’t Klavertje in Hoogerheide een vette combi weg van Jong en Oud. Gewoon omdat we zin hebben in een feestje, maar ook om nog eens te laten zien waar wij van Dijkrock voor staan – oude hardrock een warm hart toedragen en jong talent kansen geven op een mooi podium en doorbraak in de hardrock.

 

Velen weten dat we op de vrijdag van Dijkrock in april een Open Podium organiseren voor jonge talenten met gevoeld voor ROCK. Vaak wordt er gezegd dat de oude hardrock en metal niet meer leeft onder de jeugd…..wij bewijzen met dit open podium het tegendeel en geven jullie daarvan graag een voorproefje op 3 maart. Het wordt met recht een feestje van OUWE ROCKERS EN JONG TALENT. Zorg dus dat je dit niet mist en kom beide bandjes met veel enthousiasme toejuichen!

 

We vragen een kleine entree van 5€ en je krijgt van ons alvast een eerste drankje als warm welkom! De deur gaat open om 20.00 uur.

 

QUOTATION

Halverwege de jaren 70 werd door de Nederlandse Status Quo fanclub een eigen huisband opgericht met de naam Quotation. In die tijd werden regelmatig avonden georganiseerd door de fanclub, waar Quotation door heel Nederland voor vele muziekliefhebbers optredens verzorgde. In 1986 mocht Qoutation zelfs het voorprogramma verzorgen van Status Quo, die na een break-up met nieuwe bezetting toen weer op wereldtournee gingen.

Na een lange historie timmert Quotation nog steeds aan de weg met de nieuwe formatie gaan ze weer vol enthousiasme “on the road”. 

Het repertoire van Quotation bestaat voornamelijk uit de stevige rocknummers van Status Quo uit de jaren 70. Hieronder natuurlijk de hits: Roll over lay down, Down down, Whatever you want, Rocking all over the world, Hold you back en Caroline.

 

Vocals&Bass: Alex Akkermans

Drums: René Hornikx

Guitar&Vocals: Marco van Blokland

Leadguitar&vocals: René Smout

 

https://www.facebook.com/pg/Quotation 

 

ROCK SEASON

Begin november 2017 besloten 5 talentvolle jonge rock muzikanten (13-14 jaar jong) besloten een band op te richten met als doel een zo vet mogelijk repertoire met de bekendste Classic Rock Hits in elkaar te draaien in een korte tijd. En zo geschiedde ..  Binnen 6 weken waren zij klaar voor een set van 35 minuten met 10 Rock Klassiekers waaronder Paranoid, Highway To Hell, Eye Of The Tiger, Breaking The Law en andere grote hits.

Een iPhone Clipje belandde op Facebook en werd ruim 23.000 keer bekeken. Reden? het enthousiasme en kwaliteit van deze jonge helden spat er vanaf !!

Als je denkt dat je een volwassen leeftijd moet hebben om volwassen te klinken heb je het mis.  Rock Season Kicks Your Ass !!!!!

 

Vocals:Aidan Castelijn

Leadguitar: Yoebe Hollestelle

Guitar: Kobus Musters 

Drums: Marlon Melis

Bass: Wouter Terlaak

 

 

Indien gewenst kunt u contact opnemen voor verder info via onderstaande links.

https://www.facebook.com/dijkrock.rilland/ 

http://www.dijkrock.nl/