Leslie Lauwen, van de Teerkamer, heeft ons allen weer feestelijk nieuws te vertellen.

Sonn, aanstaande zondag kunnen de mensen nog gewoon bij ons terecht voor een lunch of diner hoor. Dus kom gerust binnen en verwacht dezelfde hoge kwaliteit als elk ander moment.

Het Vastenavend weekend wordt bij de Teerkamer één groot Fééstweekend. Immers, het is hier het gehele weekend Berger King en dat betekent dus dat de inwendige mens niks tekort komt. Dus op jouw dweilrondje door het Krabbegat mag een tussenstop bij De Teerkamer niet ontbreken. Je kunt er dan weer voor uren tegen aan.

 

Maar er is nog veel meer nieuws te melden. Tijdens de optocht staat er de laatste tijden een heuse tribune op de Grote Markt. Dat beteken voor veel Krabben lekker veel comfort en een mooi plekje om al die fraaie groepen en wagens voorbij te zien trekken. De Teerkamer heeft ook hier goed en vooral lekker nieuws te melden. Wie op de tribune zit hoeft niet verstoken te blijven van een natje en een droogje want De Teerkamer verzorgt op deze dag de hele middag eten en drinken. Zo wordt een middagje optocht kijken nog veel leuker en kun je daarna meteen aan het dweilen slaan.

Zo wordt je dus super in de watten gelegd tijdens deze Vastenavend. Oh ja, De Teerkamer vaart nu voor het 5e jaar onder de vlag van Leslie en Daphne en dus moet dat speciaal gekoesterd worden. Naast de nodige stickers is er ook een héél speciaal collectors item beschikbaar. Vraag er maar snel naar, want het is slechts in zeer beperkte oplage beschikbaar.

Op "Asselewoensdag", de dag nadat de Kraai is gevallen, is De Teerkamer gewoon weer open voor haar gasten. Kom dus gerust naborrelen, of geniet van een lekkere lunch of diner. Ook het buitenterras is weer open. Je kunt dan gelijk genieten van de nieuwe drankenkaart met nieuwe dranken als Fuze Tea en Moët Champagne. Kortom, als de Vastenavend voorbij is, kunnen we gewoon bij De Teerkamer terecht voor even lekker nagenieten. En dan komt de zomer er zo aan.

En binnenkort heeft De Teerkamer nog veel meer te melden, dus hou de site in de gaten! Aldus Leslie.

Leslie Lauwen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.teerkamer.nl

 

0164-239345

Grote Markt 13

4611 NS

 

Bergen op Zoom