Na het succes van 2016 kon een vervolg op de Huiskamertheaterroute niet uitblijven.

Huis aan de Schelde organiseert daarom op vrijdag 23 & zaterdag 24 november aanstaande een tweede editie. Dit keer zal het publiek naar drie verschillende huiskamers worden geleid in de wijk Fort-Zeekant te Bergen op Zoom. Het publiek krijgt in elke huiskamer een verrassende voorstelling voorgeschoteld door talentvolle makers op het gebied van diverse podiumkunsten.

Een optreden realiseren in zo’n intiem decor is voor zowel de toeschouwers als de makers zeer bijzonder. Door de kleinschaligheid en het directe contact van de makers met het publiek ontstaat er al snel iets persoonlijks… een belevenis.

We beginnen en eindigen de route bij restaurant Fort Smakelijk. Bezoekers van de Huiskamertheaterroute hebben de mogelijkheid om, voorafgaand aan de route, van een speciaal driegangenmenu te genieten in Restaurant Fort Smakelijk. Tussen de gangen door zullen de gasten bovendien worden getrakteerd op een extra optreden.

In verband met de ruimte in de huiskamers is er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er daarom snel bij. Kaarten à € 15,- zijn te bestellen via de website. Kaarten voor de voorstelling gecombineerd met het diner bij Fort Smakelijk kosten € 21,- per persoon. Deze zijn eveneens via de website te bestellen.

Het diner vangt aan om 18.00 uur. Wanneer men enkel de voorstelling wenst te bezoeken dient men zich om 19.00 uur te melden bij Fort Smakelijk.

Kijk voor meer informatie op onze website.