In theater De Maagd:



VET Kindercabaret (6+) – Het Vijfde Couplet – zondag 3 februari 14:30
Hard lachen om je ouders en jezelf… dat is het doel van dezevoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar, met Nellerike en Sjamke de Voogd en Jantijn Prins. Hilarisch, brutaal, energiek en soms absurd, 70 minuten vol typetjes, grappen en visuele effecten: een echte cabaretmiddag voor de hele familie.

 

Isabelle Beernaert – Le Temps perdu – dinsdag 5 februari 20:00
Na 8 danstheater-voorstellingen keert Beernaert terug naar de essentie. Authenticiteit en subtiliteit staan centraal in de dans en de puurheid in de bewegingen. In ‘Le Temps perdu’ laat Isabelle met vier koppels, die de vier seizoenen vertegenwoordigen, de rijkdom van het kleine, het vanzelfsprekende, zien. De ziel spreekt door de dans heen. Een zintuiglijke beleving. “Le temps perdu laat je voor even de tijd vergeten en haalt vergeten tijden weer omhoog” (Theaterparadijs)

 

Jon van Eerd in: Charley de komische musical – woensdag 6 februari 20:00

Deze nieuwe musical won onlangs de Musical Award voor de muziek/arrangementen door Michael Reed. Samen met deze West End en Broadway-componist schreef Jon van Eerd de hilarische productie met live muziek. Jon deelt het podium met Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Job Bovelander e.v.a.