Mijn boek 'De Oversteek' is door de uitgeverij Godijn Publishing dermate interessant bevonden dat ze me hebben uitgenodigd om in 2017 met hen in een project te stappen.

 

 

Project Boek10|, editie 2017, is een project waarbij de uitgeverij 10 beloftevolle auteurs in één keer middels een groot evenement de kans geeft zich te presenteren in schrijvend en lezend Nederland. Voor schrijvers is dit een grote kans omdat ze zich in één keer kunnen profileren. Het evenement wordt groots aangepakt zoals de eerste editie in de Verkadefabrieken al liet zien.

 

Voor 2017 was ik de eerste schrijver die geselecteerd werd voor dit project. Het grote spektakel van lancering is gepland op zaterdag 6 mei in de Park Schouwburg te Hoorn. Ook dit keer zal de site schrijvenonline bij het hele evenement betrokken zijn. Het is een grote kans om je aan een groot publiek te presenteren en te laten zien wie je bent en wat je boek te bieden heeft. Elly Godijn heeft al aangegeven dat ze ook de twee overige delen graag op deze manier wil lanceren in komende edities van Boek10|.

 

Overigens heb ik al een uitnodiging voor 7 januari in de mailbox liggen. Deze dag is bedoeld om kennis te maken met de andere negen schrijvers, het contract te ontvangen en om een aantal trainingen te volgen die te maken hebben met de lancering en de promotie. Ik heb er enorm zin in. Hoorn is wel een takke eind uit de buurt maar dat heb ik er graag voor over.

 

Op dit moment heb ik ook de oorlogsroman gereed en ook daar is inmiddels interesse voor vanuit de uitgeverij wereld. Hier ben ik nog op zoek naar de juiste partner met de juiste voor mij acceptabele voorwaarden want er zijn heel wat uiteenlopende aanbiedingen. Als ik er niet helemaal 100 % blij mee ben of het vertrouwen heb ga ik het gewoon weer in eigen beheer doen.

 

Evenzo ben ik met de afronding van mijn tweede bundel gedichten / foto's bezig. Om deze te kunnen financieren in eigen beheer ga ik een leuke sponsoractie starten waarbij ik o.a. het VIP lidmaatschap van mijn site inzet. Ook dat zullen jullie zeer binnenkort vernemen.

 

Aanstaande zaterdag 12 november ben ik uitgenodigd voor een signeersessie met andere schrijvers in de bibliotheek van Baarle Nassau. Op de site heb je al van alles voorbij zien komen dus als je zin hebt, wip even binnen.

 

Alles bij alles is het druk met schrijven. Ook mijn bijdragen aan schrijfwedstrijden werpen zijn vruchten af want ik mocht al in 10 uitgegeven bundels in Nederland en België werken van mij terugvinden. Betrof dan gedichten of korte verhalen. Het proeft allemaal naar meer dus we gaan vrolijk verder.

 

Ik hou jullie allemaal op de hoogte en hoop dat jullie van mijn schrijven kunnen genieten.

 

Sonn