Statistieken tonen aan dat het verkeer op onze site gestaag stijgt. Zo wordt een trend van vorige jaren voortgezet.

 

Het is een feestelijk jaar voor BoZinBeeld.nl dat kunnen we wel stellen. Natuurlijk hebben we dat al even gevierd met de jubileumkrant die op 32.000 adressen in Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat op de deurmat kwam te liggen. Die krant is trouwens bijzonder goed ontvangen als we alle reacties zo eens bekijken. 'Eindelijk weer een krant die leuk is om te lezen met al dat leuke nieuws en geen verontreiniging van al die reclame', was een uitspraak die we maar al te vaak gehoord hebben. We kregen zelfs een reactie van de Heer Polman:

"Beste Sonn Franken,

Gefeliciteerd met het jubileum en de mooie positieve jubileumkrant!

Leuk om te lezen nu ik alweer 2 jaar geleden afscheid nam als burgemeester (maar nog regelmatig blijf terugkomen!).

Met vriendelijke groet,

Han Polman

 

Commissaris van de Koning in de provincie Zeeland"

 

We onderzoeken of er opvolging aan deze krant gegeven kan worden. Als er mensen of partijen zijn die hier over ideeën hebben of hierin willen deelnemen dan vernemen we dat graag.

Een fris gezicht waarmee we zeker de volgende vijf jaren in kunnen, zo kun je de geheel hernieuwde site wel benoemen. Mark Klein heeft heel hard gewerkt om haast alle data over te hevelen naar de geheel nieuwe site die hij voor ons heeft gecreëerd. De site is sneller, gebruikersvriendelijker en ziet er gewoon goed uit vinden wij zelf. We hopen dat het publiek, U dus als bezoeker, dat ook vindt. Ook heeft U nu de gelegenheid om te reageren op de artikelen die we brengen. Als U zelf nieuws heeft of U weet iemand die wat te vertellen heeft, laat het ons weten want we nemen graag juist ook Uw berichten op. Dus als je school, bedrijf, vereniging of sportclub, of je buurman iets leuks en bijzonders te melden heeft komen wij graag verslag doen. Evenzo als U evenementen weet, laat het ons weten en we nemen het graag op in onze agenda.

Die site overigens loopt als een speer. Nu reeds, half juni, zitten we al over de 2.000.000 hits voor dit jaar alleen. En dat omdat tot dusver dit jaar al ruim 56.000 bezoekers zijn langs geweest. Sterker nog, de laatste maand zitten we op een gemiddelde van 400 bezoekers per dag die goed zijn voor zo'n 20.000 hits. Dat zijn mooie cijfers en we doen er dan ook alles aan om leuk nieuws en evenementen te brengen. We gaan maar wat graag op pad om dat alles te vangen in 'Woord en Beeld'. We zijn blij dat we door dit alles onze bezoekers iets moois kunnen bieden en dat dit gewaardeerd wordt mogen we blij om zijn. Zeker met commentaren als deze:

"Complimenten, mooie website!

Met vriendelijke groet,

Han Polman

Commissaris van de Koning in de provincie Zeeland"

 

De Heer Polman is nog niet van ons af, we hebben al toestemming om eens een afspraak te maken en met hem te praten over zijn periode 'Na Bergen op Zoom'. Mooi om te weten is dat hij nog steeds met regelmaat onze stad bezoekt, want deze heeft toch een bijzonder plekje in zijn hart gewonnen.

Rest ons om iedereen nog een prettige vakantie toe te wensen en natuurlijk ook een bijzonder aangename Bergse Bourgondische Krabbenfoor met goed weer en een ontspannen leuke sfeer.

Nogmaals bedankt voor Uw vertrouwen in onze site en we gaan gewoon door met het brengen van veel nieuws uit de regio; Uw nieuws dus!

Wilt U meer weten, mail ons gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met al Uw opmerkingen, ideeën of vragen. Wij komen daar dan beslist bij U op terug.

Wilt U uw vereniging of bedrijf opnemen in onze Gids? De basisvermelding is geheel gratis, dus wat let U? Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Ook voor al Uw activiteiten en evenementen, onze agenda staat ter Uwer beschikking, dus laat maar komen die informatie.

 

Sonn Franken