dinsdag 30 juni 2015


Sponsors

 Bergen op Zoom in Beeld
 is mogelijk gemaakt door:

 Beukelaar
 Sales & Design
 Industrieweg 3
 4661 VN Halsteren

 Ook sponsor worden?
 Klik hier voor meer info.

Redactie

 BOZINBEELD
 Schoolstraat 31
 4611 MD Bergen op Zoom 
 

Bergen op Zoom: 24 uur tegen kanker
Geschreven door Sonn Franken   
zaterdag, 08 juni 2013 06:41

Bergen op Zoom: 24 uur tegen kanker - Kom naar de info-avond op 13 juni a.s.

In het weekend van 14 en 15 september staat Bergen op Zoom volledig in het teken van de SamenLoop voor Hoop: een uniek, 24 uur durend wandelevenement, waarmee aandacht wordt gevraagd voor de ziekte kanker en geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Behalve een wandelevenement is het vooral een weekend vol amusement ontroering en plezier. Op donderdagavond 13 juni om 19.30 uur is er een info-avond voor iedereen die meedoet, van plan is mee te gaan doen of er gewoon meer over wil weten. Locatie: wijkcentrum ‘de Moerkens’, Kapittelstraat 21 Bergen op Zoom.Â

Leny Hage, een van de initiatiefneemsters vertelt: “Wat zo mooi is aan de SamenLoop voor Hoop is dat iedereen, jong of oud, fit of niet fit, echt kan bijdragen aan de strijd tegen kanker. Of dat nu is door met een wandelteam mee te doen, een kaarsenzak te kopen voor de ontroerende kaarsenceremonie, als vrijwilliger mee te helpen tijdens het weekend van 14 en 15 september of een actie te organiseren. Alle beetjes helpen.” Een op de drie mensen krijgt kanker. Zes van de tien mensen geneest, maar nog veel te veel mensen kunnen de zware strijd niet winnen. De SamenLoop voor Hoop steunt iedereen die met kanker te maken krijgt. Bergen op Zoom: 24 uur tegen kanker.

Meedoen
Teams van familie, vrienden, buren, verenigingsleden of collega’s wandelen mee met SamenLoop voor Hoop Bergen op Zoom. Er wandelt altijd minstens één teamlid: als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. De SamenLoop is géén wedstrijd, maar een continue wandelestafette waar iedereen aan mee kan doen. Naast de wandeltocht kunnen teams tijdens en voorafgaand aan het evenement allerlei activiteiten organiseren om de opbrengst te vergroten. Ieder teamlid betaalt in ieder geval € 10 voor het goede doel, meer geld ophalen mag natuurlijk! De opbrengst komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Ondanks het serieuze thema is de SamenLoop voor Hoop een feestelijk evenement met heel veel gezelligheid. Zet dus alvast 14 en 15 september in uw agenda en kom langs. Er treden allerlei leuke bands op, er zijn demonstraties en heel veel kraampjes waar u leuke spullen en lekkers kunt kopen.

Duizenden lichtjes
Voor mensen die niet mee kunnen of willen wandelen, zijn er nog volop manieren op te helpen. Zo worden er op zaterdag 14 september om 22.00 uur duizenden kaarsen aangestoken langs het parcours. Deze kaarsen staan in speciale kaarsenzakken waar mensen een persoonlijke boodschap op kunnen schrijven. Kaarsenzakken kunnen gekocht worden door een donatie vanÂ

€ 5,00. Ook hiervan komt de opbrengst volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Er zijn inmiddels bijna dertig verkooppunten in Bergen op Zoom en Halsteren en ook bij de teams zijn de zakken te koop.

(Ex-)kankerpatiënten steunen
De eregasten bij de SamenLoop voor Hoop zijn (ex-)kankerpatiënten, ook wel survivors genoemd. Zij openen het evenement door de eerste ronde te wandelen en geven daarmee het startsein voor alle teams.

Meehelpen kan op allerlei manieren
Leny kan het niet genoeg benadrukken dat iedereen op zijn of haar eigen manier zich voor het goede doel kan inzetten: “Sponsoren, vrijwilligers, deelnemers of supporters, zijn allemaal van harte welkom. Dus kom naar de informatieavond en ontdek hoe jij wilt helpen.”

Meer informatie en inschrijven kan via: www.bergenopzoom.samenloopvoorhoop.nl of stuur een email naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Of via www.facebook.com/samenloopvoorhoopbergenopzoom.

 

Wat is er te doen?

Vorige maand Juni 2015 Volgende maand
Z M D W D V Z
week 23 1 2 3 4 5 6
week 24 7 8 9 10 11 12 13
week 25 14 15 16 17 18 19 20
week 26 21 22 23 24 25 26 27
week 27 28 29 30


Zoeken


Powered by Joomla!. Designed by: Free Joomla 1.5 Theme, web hosting. Valid XHTML and CSS.