Koningsnacht komt steeds dichterbij, en natuurlijk mag ook dit jaar een leuk feest ter ere van de Koning niet ontbreken. De verjaardag van de Koning wordt dit jaar in Gebouw-T met stijl gevierd: Superstijl!

Superstijl is geen onbekende in Gebouw-T. Dit interactieve feest betrekt de bezoeker elke vijftien minuten met hulp van ‘stempassen’ bij het evenement. De bezoeker krijgt namelijk de mogelijkheid om zelf te bepalen wat er draait! Elk kwartier worden er verschillende muziekstijlen zoals bijvoorbeeld pop, 90’s rock of funk aangeboden aan het publiek, waarop ze vervolgens mogen stemmen. De stijl met de meeste stemmen wordt het volgende kwartier gedraaid, terwijl gelijk de volgende stemronde begint.

 

Het Dj Team ‘The Babemagnets’ komt vanuit Groningen naar Gebouw-T om te draaien wat het publiek stemt. Met hulp van ‘VJ Random’ wordt de avond met beelden passend bij de muziek aangekleed. Team Superstijl doet dit inmiddels al 8 jaar en heeft over het hele land Superstijl-feesten gehouden. Door optredens op onder andere Lowlands en in de Melkweg, Tivoli, Effenaar en meer, heeft dit feest ondertussen landelijke bekendheid bereikt.

 

Gebouw-T nodigt iedereen uit om de Koning te komen vieren op een gezellige, interactieve manier. Gebouw-T opent haar deuren op zondag 26 april om 22:00 uur en tickets zijn verkrijgbaar vanaf €6 (excl. Servicekosten) in de voorverkoop via www.gebouw-t.nl, de VVV of de Waterput.