THE BIRD DOGS – THE EVERLY BROTHERS: BYE BYE LOVE
Vrijdag, 09 November 2018, 20:15
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
The Bird Dogs, Jay Simmons en Simon Burridge, kruipen in de huid van The Everly Brothers. Naast de vele grote hits die de revue passeren, tonen zij ook het ultieme verhaal van dit befaamde zangduo en hun wereldwijde successen, in woord en beeld.

Don en Phil Everly boekten hun grootste successen in de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw. In 1973 scheidden zich hun wegen en daarna hebben zowel Don als Phil soloalbums gemaakt. In 1983 zijn ze weer herenigd en vanaf het bekende Reunion Concert hebben ze hun carrière als duo voortgezet.

Hun grootste hits waren onder andere: Bye Bye Love, Wake Up Little Susie, Claudette, Bird Dog, Lucille, Till I Kissed You, All I Have to Do Is Dream en Let It Be Me.

Ja zal versteld staan van de mooie harmonieuze zangpartijen van The Bird Dogs. Zij benaderen sterk die typische Everlys sound, die Don en Phil vanaf 1957 zo wereldberoemd maakte.

In het programmaboekje van podium Kloosterhof staat een andere datum: zaterdag 20 oktober. Deze voorstelling is verplaatst. De juiste datum is vrijdag 9 november. 

Kosten
zie reserveringslink
 
Locatie Podium Kloosterhof Huijbergseweg 3b 4631GC Hoogerheide