HERMAN BROOD ACADEMIE ON TOUR
Donderdag, 06 December 2018, 19:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

Herman Brood Academie on Tour is een springplank voor jonge talenten van de Utrechtse school. Bands als Rondé, Emil Landman en Mister en Mississippi hebben hun roots liggen op de academie.

De tour gaat drie keer per jaar langs verschillende zalen in Nederland. Uniek is dat alle opleidingen van de Herman Brood Academie tijdens de tour aan bod komen. Zo wordt het licht en geluid verzorgd door studenten van de opleiding podium/studiotechniek, wordt de tour opgezet door studenten Music Industry Professional en zijn de muzikanten afkomstig van de artiestenopleiding.

TELETUBERS

De Teletubers zijn een vierkoppige psychedelic pop band met allen een dikke peper in de reet. De twee dames en twee heren stuiteren over het podium met hun catchy deuntjes die door dreunen tot op het bot. Met Tinky Wonky op gitaar/vocals, Lama achter het drumstel, Derpsy op gitaar en Pu op bass.

LILITH

Lilith is een driekoppige band die wordt geinspireerd door de riot-grrrlmovement uit de jaren 90, maar zeker niet bang is voor een goede popformule. De nummers zijn vaak kort, catchy, hard en melodieus. Zelf beschrijven zij hun stijl als de liefdesbaby uit de lesbische relatie tussen Brody Dalle (Distillers) en Taylor Swift. Hoe dat klinkt? Kom dan snel langs, als je durft.

BARRY DE WIT

Uit een gezamenlijke liefde voor smooth RnB en Nederhop kwamen de klasgenoten bij elkaar om een volledig nieuwe en aanstekelijke pop-act te beginnen. De jongens blazen je weg met een geheel andere ervaring dan de opnames; "de live-ervaring". Wees niet bang om de hand van Barry de Wit aan te pakken en laat je meeslepen in een show met dansbare ritmes, glijende synth-sounds en herkenbare teksten.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom