Één van de uniekste, succesvolste en origineelste rockbands uit de Nederlandse muziekgeschiedenis staat op zaterdag 2 maart in Gebouw-T. We hebben het natuurlijk over The Gathering.

Drie jaar na ‘The West Pole’, een uitgebreide Europese tour in 2010 en een Zuid Amerikaanse tour van drie weken in 2011 verschijnt het nieuwe album ‘Disclosure’’. Dit is al weer het tiende studio album van de band. De plaat bevat een perfecte balans tussen electronische en organische muziek, een mix van pop, symfonische dreamrock, psychedelica, dansbaar, maar onmiskenbaar The Gathering. ‘Disclosure’ is dan ook een nieuw, voorlopig hoogtepunt in de discografie van deze inmiddels drieëntwintig jaar bestaande band.

In het voorprogramma van The Gathering staat Dear Mom. Deze Bergse band staat bekend om zijn energieke en krachtige rock composities met invloeden van Porcupine Tree, Rush, Pearl Jam, Led Zepplin, Perfect Circel etc.

Tickets voor het concert van The Gathering kosten € 16,00 en zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl of bij De Waterput (Bossstraat 36, Bergen op Zoom) of VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19). Meer informatie is te vinden op de website van het poppodium.