Op zondag 13 juli sluit Harmonie Eendracht Maakt Macht het seizoen traditiegetrouw af met een ‘fietsconcert’.

De leden van EMM worden met hun aanhang op de fiets op pad gestuurd voor een fraaie tocht in de omgeving van Bergen op Zoom. Tijdens deze tocht wordt een tweetal concerten gegeven. Het eerste vindt ca. 14.00 uur plaats bij Huize St. Gertrudis dat uit een reeks hofjeswoningen bestaat. Het is te vinden aan de zijde van de Goudenbloemstraat en is in de volksmond beter bekend als ‘de n’erremeblok’. Het concert wordt gegeven in de binnentuin van dit huizencomplex.

Hierna vervolgt het gezelschap haar weg naar de tweede stop bij Stayokay Bergen op Zoom. Dit hostel ligt middenin een ruim en groen bosterrein vlak bij het spectaculaire klimbos aan de Boslustweg 1. Aanvang concert: ca. 16.00 uur

Het is een ieder vrij om aan te sluiten bij de EMM karavaan of de gratis concerten op de genoemde locaties bij te wonen. Voor de leden begint de zomervakantie na afloop van het ‘fietsconcert’ met een al even traditionele barbecue. Na het zomerreces staat voor Harmonie EMM al weer op 14 september een concert op het programma. De harmonie speelt dan tijdens Kunsten in de monumenten op landgoed Mattemburgh.

 

Noteer ook alvast 24 oktober in uw agenda voor het jaarconcert van EMM. Dit vindt plaats in theater De Maagd met als thema ‘opmaat naar de Bevrijding ‘.

Voor meer info: www.harmonieemm.nl

 

ca. 14.00 uur Huize St. Gertrudis

ca. 16.00 uur Stayokay