De muziekvereniging had ons weer het nodige te vertellen. Zie het volgende bericht

 

"Juni is traditioneel gezien de maand waarin muziekexamens afgenomen worden. Afgelopen tijd zijn ook een groot aantal leerlingen van Muziekvereniging Euterpe op examen gegaan. De behaalde resultaten zijn bijzonder goed te noemen. Anna Gorren, Judith van der Werf, Marijn Ridderhof en Thijmen Broeren hebben allen hun A-examen behaald met een ruime 7 gemiddeld. Daarnaast hadden we Amber van der Werff, en die wist zelfs een gemiddeld cijfer van een 9 te scoren. Goed voor onderscheiding met lof.  

 

Manon Priem deed haar B-examen op de bugel. Ook zij heeft gemiddeld een 9 gehaald, hiermee wist ze dus als 2e leerling van de vereniging een onderscheiding met lof binnen te slepen. 

 

Daarnaast heeft Euterpe nog 2 leerlingen die op C-examen gegaan zijn. Dit zijn Manou de Korte en Imara Vroegop. Zij zijn ook beiden geslaagd met een ruime 7 gemiddeld. Daarmee kunnen we zeggen dat het met de kwaliteiten van de jeugd bij fanfare Euterpe wel prima zit, en daar zijn we natuurlijk super trots op. Met zo’n club enthousiaste jeugdleden zien wij de toekomst met plezier tegemoet!!"