JAARCONCERT EMM: Meer dan eens per jaar wordt de mensheid geconfronteerd met de verwoestende krachten van moeder aarde.

 

De kwetsbaarheid van de mens blijkt uit metershoge tsunami’s of allesvernietigende bosbranden. Lukt het ons de balans tussen mens en aarde te behouden of stevenen we op de Apocalyps af?

Forces of Nature neemt u mee in een verrassende combinatie van muziek, dans en visuele effecten. In deze voorstelling zult u genieten van kleurrijke melodieën die verband houden met de krachten der natuur.

 

Onder leiding van Rik van Wijgerden gaat harmonie EMM in samenspel met jong talent van CKB de Maagd de muzikale uitdaging aan om zo te laten zien wat de regio in huis heeft. Deze co-creatie van verschillende kunstdisciplines en afwisselende muziek garandeert voor een ieder wat wils! 

 

Muziekliefhebbers worden in dit jaarconcert van de harmonie getrakteerd op een keur van melodieën die verband houden met de elementen aarde, water, vuur en lucht.

Het jaarconcert vindt plaats op 17 oktober a.s. om 20.00 in Theater de Maagd, kaarten € 12,50 incl. consumptie, zijn verkrijgbaar via www.demaagd.nl,  de CKB infobalie, VVV en aan de zaal.