De Bergse binnenstad begint in decembersferen te komen. Etalages zijn extra mooi, de verlichting hangt overal, er klinkt gezellige muziek en ....

er zijn weer een hoop extra koopzondagen om iedereen volop de gelegenheid te geven inkopen te doen en er eens even uit te zijn. Over één datum was wat onduidelijkheid. Dat wil ondernemersvereniging STERCK graag even rechtzetten.

Hier en daar is ook 21 november als koopzondag aangekondigd maar dat klopt niet. De koopzondagen rondom de feestdagen zijn op 28 november, 5 december, 12 december, 19 december en 2 januari. Met name de weekends van 11 en 12 maar ook 18 en 19 december worden spectaculair. Het is dan weer DennenBoZ, met in de stad volop straattheater, live muziek, zangkoren, vuurkorven, verhalenvertellers en op de 19e een spectaculaire afsluiting met veel vuur. De act die dan op de Grote Markt te zien is vraagt maar liefs drie dagen voorbereiding. Het theatergezelschap dat dit verzorgt begint vrijdag al met opbouwen. Zet het in uw agenda!