Sponsor zoekt goed doel  - Het OndernemersGala Bergen op Zoom (www.goboz.nl) is op zoek naar een goed doel voor het gala dat op 28 maart 2014 zal worden gehouden op een bijzondere locatie in de stad. Vanuit de maatschappelijke doelstellingen die de organisatoren zich hebben gesteld, zal ook bij deze editie een schenking worden gedaan aan een goed doel. Dit goede doel moet gevestigd zijn of zich specifiek richten op Bergen op Zoom.

 

De organisatie gaat ervoor om een schenking te kunnen doen in natura, die de doestellingen van het goede doel recht doet. Zo is in 2013 met de opbrengst een professionele pottenbakkersoven geschonken aan de Kunstsjop.

Het gala is een initiatief voor ondernemers in de gemeente Bergen op Zoom, daarom zoekt de organisatie naar een goed doel dat zich specifiek richt op of dat is gevestigd in Bergen op Zoom. GoBoZ roept dan ook alle goede doelen op zich voor 20 december 2013 te melden via de website www.goboz.nl en aan te geven wat zij voor materialen of diensten ze nodig hebben om hun goede doelstellingen te kunnen verwezenlijken.

Wilt u meer weten over het OndernemersGala Bergen op Zoom of heeft u vragen over deze actie, neem dan contact op met Martijn Meerman, via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel 06 41 45 19 42.

 

Het GoBoZ OndernemersGala

Het OndernemersGala Bergen op Zoom is een initiatief van Stichting GoBoZ en haar medeorganisatoren ABN-AMRO Bank Bergen op Zoom, Starterscentrum Bergen op Zoom, Pion, personeel voor horeca en promotie, iNQ Events & Management en Plushommes, communicatie voor ondernemers. Het gala is een viering van het ondernemerschap dat leeft in de gemeente Bergen op Zoom. Met het gala - en in 2014 voor het eerst een GoBoZ Afterparty - worden alle ondernemers en ondernemingen die Bergen op Zoom rijk is, in de spotlights gezet. In het bijzonder door de verkiezing van de Meest Talentvolle Starter en de Ondernemer van Het Jaar. Daarnaast wil de organisatie een maatschappelijk doel dienen, vanuit de gedachte dat ondernemers een belangrijke maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. In het algemeen, maar in het bijzonder in de regio waar zij gevestigd zijn. Informatie over de avond zelf, het bestellen van stoelen en kaarten voor de afterparty, over de verkiezingen en het goede doel zijn terug te vinden op www.goboz.nl.