×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Afgelopen weekend was weer zeer succesvol voor de turnclub GV-Martinus uit Bergen op Zoom.

Maar liefst 19 meisjes hebben deelgenomen aan de voorwedstrijd 4de -5de en 6de divisie. Op zaterdag was het de beurt aan Danielle, Djuna, Isa, Amber en Lisa. 2 van de 4 meisjes hebben zich weten te plaatsen voor de volgende wedstrijd in een sterk deelnemersveld. Voor Amber is dit ontzettend knap, omdat ze na een nare arm breuk, weer zeer snel op niveau terug gekomen is. Lisa en Danielle hebben beide twee toestelfinales bereikt.

 De zondag was het de beurt aan de rest van de meiden. Met twee medailles, een derde plaats voor Lieke en een eerste plaats voor Esther was ook de tweede dag succesvol. Maar liefst 6 meisjes (Amy, Suzanne, Esther, Nouska, Nadia en Lieke) hebben zich geplaatst voor de volgende ronde. Al deze meisjes komen uit in de 4de divisie. Valerie had een top dag in de 5de divisie en plaatste zich voor twee toestel finales.

De trainers zijn zeer tevreden over dit afgelopen weekend. Sommige meiden zijn echt boven zichzelf uitgestegen.

Op naar de volgende wedstrijden!
{gallery}artikelen/20110129martinus{/gallery}