Met een reeds drie uitverkochte avonden op zak begint Gebouw-T haar bestaan zeer succesvol.

Tijdens de Carnavals periode in Bergen op Zoom doet Gebouw-T het even wat rustiger aan, tijd voor een terugblik op de afgelopen periode.

Gebouw-T beleefde een droomopening met twee uitverkochte avonden op rij. Zowel het dance-event Dir-T Beats als de optredens van C-Mon & Kypski en DeWolff de dag erna trokken ruim 650 bezoekers. De open dag ‘Op de T’ vervolgens trok veel nieuwsgierigen die even een kijkje kwamen nemen in het nieuwe poppodium. Inmiddels heeft Gebouw-T circa 4700 bezoeken gehad, wat neerkomt op gemiddeld 360 bezoekers per evenement. Uitschieters hierin waren het uitverkochte hiphopprogramma Kicks ’n The Opposites en het optreden van glamrockband 666 the Nightmare.

De studio en oefenruimtes hebben ietwat vertraging opgelopen met de ingebruikname. De studio wordt op dit moment ingericht met de beste opname-apparatuur. De verwachting is dat dit eind maart afgerond kan worden en dat ook het opnemen in Gebouw-T kan beginnen. De oefenruimtes worden vanaf volgende week in gebruik genomen. Gebouw-T is een organisatie die grotendeels op vrijwilligers draait. Op dit moment heeft Gebouw-T 85 vrijwilligers die onder andere werkzaam zijn achter de bar, kassa en garderobe, ondersteuning geven bij de publiciteit, en die werkzaam zijn in de productie.

Voor de komende periode heeft Gebouw-T al heel wat programma’s in haar agenda staan. Na het Vastenavond weekend gaat Gebouw-T op vrijdag 11 maart weer van start met de Belgische poprock band Arid, gevolgd door The Stooges Tribute Band op zaterdag en Belgische blues/rockabilly The Seatsniffers op zondag. Andere evenementen die reeds op het programma staan zijn Blaz en Club-T op 19 maart, muziekquiz Quiz’m op 20 maart, Johnny Cash tribute Def Americans op 10 april en hitzanger Waylon op 21 mei. Het volledige programma is te vinden op www.gebouw-t.nl. Zie de namen van de fotografen bij de titels van de foto's.